Nieuws

Bij mensen met dementie is contact leggen niet altijd evident: woorden vallen langzaam weg en alleen de taal van het lichaam blijft over. De dansers van inti vzw gebruiken hun danservaring en expertise in non verbale communicatie om contact te maken. In STIL BEWOGEN verrijken ze de fysieke dialoog tussen zorgverleners of mantelzorgers en personen met dementie.  lees meer

Je kan STIL BEWOGEN  steunen via de Koning Boudewijn Stichting.

 Ik steun

>

 , een interactief bewegingsparcours voor iedereen vanaf 9 jaar

Met een subsidie van Vlaanderen en Québec voor podiumkunsten voor een jong publiek op zak trokken Natascha Pire en Anabel Schellekens eind februari 2020 naar Montréal. Ze ontwikkelden samen met het gezelschap Danse Carpe Diem Emmanuel Jouthe manieren om via hedendaagse dans kinderen betrokken te maken.

We maken contact vanop een veilige corona-afstand. Dit levert speelse en fysieke manieren van verbinden waarin iedereen die het kind in zich draagt zich kan uitleven.

MÜ kon je deze nazomer beleven tijdens het cultuurweekend en het festival Bruist! en is nog beschikbaar voor programmatie. 

>

Ondertussen brengt Anabel Schellekens ook buiten een artistieke context mensen in contact met hun lichaam.

Zowel als remedie tegen stress, spanning of stijfheid, of iedereen die gewoon zin heeft, kan bij haar terecht voor individuele sessies en workshops  rond beweging, ontspanningstechnieken, yoga en lichaamsbewustzijn. Als ME-TIME moment of als aanvulling op een andere therapeutische behandeling of zorgbehoefte. Interesse?

www.bewogen.be

Contact: anabel@bewogen.be of 0486 98 40 54

© 2023 inti vzw